Ana Sayfa > İş Ve Meslek Danışmanı Belge Yenileme Başvuruları Başlamıştır

İş Ve Meslek Danışmanı Belge Yenileme Başvuruları Başlamıştır

Sayın İş ve Meslek Danışmanı,

Belge yenileme başvuruşunuzu aşağıdaki adımları yaparak tamamlayabilirsiniz.

1. 250 TL olan İş ve Meslek Danışmanı, Dosya Sunum Yöntemi İle Belge Yenileme Ücretini aşağıdaki hesap numarasına yatırınız. (Sınava girerek belgesini yenileyecek adaylar için ücret ve süreç farklıdır.)

Son başvuru tarihi : 31/12/2016

Belge Yenileme ücretleri aşağıdaki gibdir.
1.Yöntem: Portfolyo Dosyası İnceleme: 250 TL
2.Yöntem: Belge Yenileme Sınavı:700 TL

Hesap Sahibi: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü
Banka Adı: Ziraat Bankası
Şube: 1946 / Hesap No: 1946-29516353-5028
IBAN: TR98 0001 0019 4629 5163 5350 28

2. Aşağıda  yer alan Hızlı Belge Yenileme Başvuru Tanıtım Videosunu İzleyiniz ve “İş ve Meslek Danışmanı Belge Yenileme Başvuru Ekranı’na tıklayınız.

3. “Başvuru Formunu” doldurunuz ve “Ödeme Dekontunun Fotoğrafını” sistemde ilgili alana yükleyiniz.

4. Başvurunuz 48 saat içerisinde onaylanacaktır.

5. Başvurunuz onaylandıktan sonra, başvuru süresi esnasında girdiğiniz e-mailin adresinize, onay e-maili gelecektir. (Gelen kutusunda yok ise spam veya gereksiz kutsunu kontrol ediniz!) Onay e-maliniz sizi “Belge Yenileme Başvuru” ekranına yönlendirecektir.

6. Başvuru işlemine başlamadan önce “Online Formlar Nasıl Doldurulur” videosunu mutlaka seyrediniz.

7. “Online Bildirim Formlarınız” bölümünde, tarafınızdan, online olarak doldurulması gereken 13 adet bildirim formu ekranınızdan aktif hale gelecektir. Doldurma işlemine istediğiniz formdan başlayabilirsiniz.

8. Belge yenileyecek her İş ve Meslek Danışmanı için, aşağıda dağılımı verilen 13 Adet Form hazırlanacaktır.

A2/P1 Danışan Görüşmesi : 5 Adet Form
A3/P1 İşveren Görüşmesi : 5 Adet Form
A3/P2 Eğitim ve Öğretim Kurumuna Yönelik Sunum: 3 Adet Form

9. Formları doldurmaya başlamadan önce, sistemde yer alan örnek formları inceleyerek gerekli bilgileri temin ediniz.

10. Başvurunuzu görüntülediğiniz ekranınızda formlar üzerinden düzenleme işlemi yapabilirsiniz.

11. Tarafınızdan online olarak doldurulacak olan;
– A3/P2 Eğitim ve Öğretim Kurumuna Yönelik Sunum
– A3/P1 İşveren Görüşmesi
formalarında ilgili kurumun online onayı gerekmektedir. İlgili kurumun onayı için hazırlanılan form, sistem üzerinden “E-Posta Gönder” butonu ile iletilmelidir.

Formların ilgili kurumun(İşveren ve Sunum yapılan) yetkilisi tarafından, online olarak, onaylandıktan sonra, sistem tarafından otomatik olarak kendi çalıştığınız kurumun amirine (İşkur Çalışanları için İl Müdürü’ne) gönderilecektir.

İlgili kurum tarafından onaylanmadığı zaman, form sizin tekrar düzenleme yapmanız ve yeniden onaya göndermeniz için ekranınıza düşecektir.

12. Onaylama işlemi “Danışan Görüşmelerinde” form doldurduktan sonra “Formu Tamamla” butonuna bastıktan sonra sadece kendi çalıştığınız kurumun amirine (İşkur Çalışanları için İl Müdürüne) sistem tarafından gönderilecektir.

13. Bildirmeniz gereken 13 Form, kendi çalıştığınız kurumun amirinin(İşkur Çalışanları için İl Müdürünün) onayı ile işlemler tamamlandığında “Belge Yenileme İşlemimi Tamamla” butonu aktif olacaktır.

14. “Belge Yenileme İşlemimi Tamamla” butonunu tıklayınız ve PDF formatında oluşmuş tüm bildirim formlarınızı, indirerek, çıktısını alınız.

15. Çıktısı alınmış 13 form, mavi tükenmez kalem ile önce tarafınızdan, sonra da çalıştığınız kurum amiriniz (İşkur Çalışanları için İl Müdürü) tarafından ıslak imza ile imzalanmalıdır.

16. Islak imzalı 13 formu, “belge yenileme evrağı” için verilen kod bilgisi ile ücretsiz olarak (Sakarya Üniversitesi Ödemeli) Yurtiçi kargo firması aracılığıyla 358935410 gönderi kodu ile aşağıdaki adrese gönderiniz.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜSEM)
Esentepe Kampüsü
Serdivan/Sakarya

BELGE YENİLEME BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.12.2016 - Personel Belgelendirme
DİĞER DUYURULAR